Kig tilbage på Anne og Cecilies WutomiAgri

Vi er Anne Welling og Cecilie Mathiassen – pigerne der fik jord under neglene… Siden gymnasiet har vi været tætte veninder. Nu er vi i gang med vores sabbatår og klar på nye spændende oplevelser.

Anne stiftede bekendtskab med WutomiAgri på Sydvestjyllands Efterskole, da Lisbet og Kurt var nede at holde foredrag. Vi blev hurtigt enige om, at det var en oplevelse, vi gerne ville være rigere!

Vi håber, I vil være med til at følge vores rejse – bestående af ægte glæde, udfordringer, læring og ikke mindst en oplevelse for livet.

Anne og Cecilie, Chicumbane, oktober 2016

Anne og Cecilies anden volontørhilsen

Tak for denne gang, WutomiAgri Vi erkender, at dette nyhedsbrev er lidt (læs noget) forsinket, men der er simpelthen sket så mange ting. Den første periode er gået her på skolen, og tiden er virkelig bare fløjet afsted. Vi rejste fra Danmark med nogle forskellige projekter,… Læs mere Anne og Cecilies anden volontørhilsen

Anne og Cecilie – volontører i Mozambique

Landet på WutomiAgri Efter lang tids venten er vi endelig kommet til Mozambique.Onsdag morgen landede vi sammen med Lisbet og Kurt i Johannesburg, hvorefter vi kørte langs (E)N1 for at nå til Mozambique og senere Xai-Xai distriktet. Lørdag var vi for første gang ude at se… Læs mere Anne og Cecilie – volontører i Mozambique