Assist er baseret på frivillig arbejdskraft, og har derfor brug for al den hjælp vi kan få.

Det daglige arbejde i Assist udføres udelukkende af frivillige. Assists bestyrelse står for den overordnede koordinering, i tæt samarbejde med de fire arbejdsgrupper, der leder og fordeler arbejdet i forbindelse med hvert enkelt land.

Der er derudover en del praktiske opgaver, som ikke umiddelbart kan tilkobles et enkelt land. Det kan være hjælp med hjemmesiden, generelle administrative opgaver, opsætning af nyhedsbreve samt hjælp til kampagner eller andre arrangementer, så som årsfesten.

Både i arbejdsgrupperne og i forbindelse med de overordnede opgaver, har vi løbende brug for mennesker, der har lyst til at give en hånd med og samtidig opleve, hvordan det nytter at engagere sig i at hjælpe mennesker, der ikke har de samme gode livsbetingelser som os.

Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig i Assist, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har også indimellem frivilligopslag som vises herunder.

Verdens udfordringer rammer også Bangladesh

Efter 2½ år kunne vi endelig rejse til Bangladesh og møde vores samarbejdspartner Saraswatipur Academy, SA i øjenhøjde. Vi, Anni og Flemming Schrøder, havde planlagt en måneds program, hvor vi ud over at holde møder med diverse organisationer også ville ud i landsbyer og… Læs mere Verdens udfordringer rammer også Bangladesh