Vi arbejder sammen med EPTF i Moiben Sub-county, Uasin Gishu distriktet.

En af nøglerne til et bæredygtigt Kenya er et effektivt landbrug. Eldoret området er landbrugsland. Projektets opgave er at hjælpe 200 marginaliserede landmænd med at udstyre dem med viden og færdigheder i bæredygtige landbrugsmetoder, således at de kan øge produktiviteten og rentabiliteten af deres landbrug. På den måde vil bønderne rykkes ud af fattigdom og vil give dem mulighed for at deltage i de lokale socio-økonomiske og politiske processer i lokalområdet. Det endelige mål med projektet er:

  1. De 200 fattige bønder og familier har fået forbedret landbrugsproduktionen. Dette skal rent praktisk kunne måles kunne måles projektets afslutning, fx hvor meget producerede en ko før projektets opstart og hvor meget producere koen ved projektets afslutning.
  2. En producent sammenslutning skal ved projektets afslutning være etableret og være parat til at sikre støtte til bønderne.
  3. Der skal være etableret en landbrugsforening som kan kæmpe for fjernelsen af de strukturelle barrierer som eksistere for de fattige bønder.