Sikken voldsom trængsel & alarm

Her handles, som var det jul

Hver dag kommer mere end 100 mennesker forbi WutomiAgri for at købe ind til aftensmaden. Skolen er fuld af grøntsager, der vokser om kap med vores elever. Det er ubegribeligt, hvad der kan ske på et halvt år. Ingen er de samme, som da de kom.

De nye volontører er her

Igen i år er vi så heldige få unge volontører fra Danmark. Rebekka og Viktoria kom i august og hjælper til med praktisk arbejde samt undervisning af eleverne i engelsk og brug af computer. Den første måned har de pudset og malet vores nye toiletbygning. De fortæller her om deres oplevelser på WutomiAgri.

Ferie og forældrebesøg

Vores elever har netop været hjemme på vinterferie – i år i to hold, så den ene fra hver arbejdsgruppe har kunnet passe produktionen, mens den anden har været væk. Samtidig har vi haft tid til at besøge dem alle under ferien. Vi har set, at det er vigtigt at møde familierne, så vi får indtryk af de forskelliges forhold og muligheder. Tillige får forældrene en forståelse af uddannelsen, som gør det nemmere for dem at bakke op om de nye iværksættere. Vores elever kommer fra meget ringe kår.

Vi ser, at det er godt, at WutomiAgri er her.

Videohilsen fra os

Rom blev ikke bygget på én dag. Dette gælder ligeledes WutomiAgri og bestemt også denne lille film.

Mozambique 50+

Endelig kan vi igen tage nye 50+er med til Mozambique til februar. Holdet er for længst sat – og vi glæder os alle til nye oplevelser.

Sæt X i kalenderen

WutomiAgri Venskabsforening holder årsfest den 21. oktober. Invitationen findes her.

Tak for jeres støtte

Det har stor værdi for os, at så mange støtter og beder for WutomiAgri! Vi har lidt lavvande i kassen for tiden, så ethvert sponsorat tages imod med kyshånd.  

Varme hilsner – med ønsket om et lunt efterår!

Kurt & Lisbet


Kommentér