Åbning af Wutomi Genbrug

Sammenhold efter godt samarbejde
Mange var mødt op

Der var smil på læben, kaffe på kanden og stor købelyst, da Wutomi Genbrug i går åbnede på Fælledvej 7 i Grindsted. De sidste mange måneder har hårdtarbejdende frivillige været i gang med istandsættelsen, og belønningen var stor, da mellem 200 og 300 glade mennesker kiggede forbi i løbet af dagen.

Klokken 13.30 blev hele tre snore blev klippet – først af Charlie og derefter af Lisbet og Kurt.

Wutomi Genbrug vil have åbent klokken 10 til 17 på hverdage og 10 til 13 om lørdagen.

Mange frivillige har sagt ja til at tage en formiddags- eller eftermiddagsvagt, men der er stadig brug for flere frivillige, for at vagtskemaet bliver optimalt. Har du lyst til stå i butikken eller på anden måde at give en hånd med, må du meget gerne henvende dig – enten i butikken eller på telefon 71107071.

Godt humør i den nye butik
Hjemmelavede stativer og hylder tager sig godt ud