Assist nyhedsbrev

Hermed en lille hilsen fra os i Assist. 

Har du besøgt vores nyhedsside her på hjemmesiden for nylig eller været inde på vores Facebook side (Assist Denmark)?
Her kan du følge med i, hvad der foregår i vores fire projektlande. 

Alle landegrupper lægger nyheder ind på hjemmesiden, så vores støtter kan følge med i, hvad der sker på netop det område, de har særlig interesse i. Alle områder har været ramt af følgevirkningerne fra Covid-19 og specielt Sri Lanka har også været ramt af interne uroligheder. Men vore projekter har kunnet fortsætte, dog i nogle tilfælde med forsinkelser. 

14. januar 2023 var frivillige i Assist samlet til ”Nytårsmøde” i Grindsted og her havde vi netop fokus på brugen af de sociale medier. Vi havde som opgave at drømme om fremtiden for vores forskellige projekter, og bagefter kunne man dele disse drømme med alle andre, som var til stede. 
Det var bare rigtig godt at dele erfaringer med hinanden, både de gode nyheder men også de udfordringer vi hver især står med. 

Vi drøftede også hvordan vi kan blive bedre til at bruge de sociale medier til at fremvise Assist og de fire landeprojekter. Vi vil satse på at publicere flere historier end vi har gjort i det forløbne år, så der regelmæssigt kommer opdateringer.

Der er ofte nogle, som besøger vores samarbejdspartnere i Syd for at følge op på projekterne og vedligeholde de gode relationer. De kommer hjem med spændende erfaringer og oplevelser, som vi så vil fortælle om på vores hjemmeside og Facebook side. Vi er taknemlige for, at vi i Assist gennem vores projekter må være med til, at gøre vores slogan ”Creating Hope” til virkelighed for mange mennesker. Så hold øje med hvad der foregår på de sociale medier! 

Sidst i marts afholdte vi bestyrelsesmøde hvor vi begyndte at forberede os til årsfesten den 7. juni, på Ådalen Retræte, Gamle Viborgvej 400, 8920 Randers. 
Noter datoen i din kalender og kom med til en fantastisk aften. Der vil senere komme flere oplysninger herom på vores hjemmeside og Facebook. 

Vi kan ikke sige ofte nok, at vi er meget taknemlige for alle de frivillige og støtter, som er med til, at vi virkelig kan gøre en forskel i Assist.  Vi mangler i Assist bestyrelse et yderligere medlem, som kan være med til at styrke Assist, gerne på administrative opgaver. Vi beder dig derfor overveje om du er eller kender denne person og kontakte mig på mail marien@assist-denmark.dk snarest og senest 20. maj.

 Tak for alle gaver og ikke mindst forbøn. Vi er taknemmelig over for Gud vores Far, at han giver alt, hvad vi har brug for, for at vi igennem Assist’s arbejde også kan ophøje Ham. 

Venlig hilsen,
Marien van Beest
Formand i Assist