Næsten fuldt hus

Hvor svært kan det være?

Altså, at rekruttere nye elever til sådan en fed uddannelse som vores? Altså, at få de udvalgte og bedst egnede unge mennesker til at møde op til skolestart uden stress i sidste øjeblik? Finjustering af vores strategi er et konstant punkt på dagsordenen, så det er åbenbart ikke så smal en sag.

Superholdet ∙ 2022

Vi havde til i år satset på elever fra området omkring Massingir. Men en efter en sprang de fra på grund af andre muligheder, der overhalede os indenom. Nu er der Jermildo tilbage, og ellers har denne skønne flok fra resten af Gaza-provinsen indtaget skolen. Vi gjorde os ekstra umage med introugen i år, og det har været en god prioritet. Stemningen er rar, arbejdsindsatsen er stor. Vi har allerede høje forventninger til vores nye unge mennesker.

Wutomi Genbrug

Genbrugsbutikken har været lukket i nogle måneder, hvor den gennemgik en større forvandling. Mange frivillige har taget en enorm tørn med istandsættelsen, og resultatet er overvældende. Der arbejdes stadig på omgivelserne, men det er alle anstrengelserne værd at forcere byggerodet udenfor. Det er blevet endda mere hyggeligt at besøge Wutomi Genbrug.

Videohilsen fra os

Årets dimissionsfest var for både sidste års elever og coronaholdet, der i sin tid blev spist af med en simpel middag. Se med fra festen, den nye hverdag på WutomiAgri og vores besøg af elever fra sidste år.

Mozambique 50+

Vi har savnet 50+ noget så grundigt! Og nu tror vi på et comeback til februar 2023. Vi er ved at undersøge priser og muligheder – og vender forhåbentligt snart tilbage med et program.

Tak for forbøn og støtte!

I morges til vores andagtsstund havde Otília ordet. Hun mente, at vi alle skal være taknemmelige for, at vi ikke har så mange penge, så vi kunne tro, vi kan klare os uden Gud.

Vi kan ikke klare os uden Gud – og ej heller uden den store opbakning, som vi mærker. Tak!

Kurt & Lisbet