WutomiAgri støtter ofrene efter cyklonen, Idai

WutomiAgri mærker ikke konsekvenser efter cyklonen Idai i Mozambique, og vi er alle meget taknemmelige! Men de mange ofre knap 1000 km længere oppe i vores land har stadig et enormt og akut behov for hjælp. Vi i WutomiAgri Venskabsforening bliver nødt til at give en hånd.

Augustine er nigeriansk læge og præst, mozambiquiske Elsa har lang erfaring med NGO-arbejde og Jubilee er amerikansk underviser og missionær.

WutomiAgri støtter denne lille delegation, der tidligt i morges kørte af sted til det berørte område omkring Beira. De har Toyotaen fyldt op med tøj, vandrensningstabletter, basale madvarer og hygiejnepakker.

The Redeemed Christian Church of God, som er kirken, de arbejder ud fra, har 16 kirker i de berørte provinser. Nogle af disse er blevet til midlertidige hjem for cyklonofre med suppekøkkener, der er åbne for alle.

Sammen med kirkerne vil Augustine, Elsa og Jubilee danne sig et overblik over, hvordan de bedst kan hjælpe. De vil ikke gå ind på områder, hvor de store nødhjælpsorganisationer allerede arbejder.

Men rapporter fra kirkerne siger, at der stadig er mange, der har mistet alt, som sulter og ikke har fået hjælp. Disse mennesker vil kirken forsøge at nå med vores hjælp. Samtidig og vil de lave en plan for assistance til, at mennesker kan genopbygge deres huse og ikke mindst landbrugsproduktioner, som er grundlæggende for livet i området.

De fleste i kirkerne er meget fattige. De har brug for hjælp til at hjælpe.

WutomiAgri har gennem ASSIST oprettet følgende konti udelukkende til denne nødhjælp til cyklonofre i Mozambique.
Bank: 2700-6895615313 og MobilePay: 283606