Farvel & goddag

Et skridt tilbage, men tre frem

Afrikansk svinepest har taget grisene! Vi er tilbage på 0, men..!  ”Vores elever tager hjem og laver gode forretninger med landbrug.” Sådan lød vores drøm, da vi rejste mod Mozambique for 14 år siden. Nu er den virkelighed. Vores ansatte tager ejerskab. Kyllingerne og grøntsagerne går som varmt brød.

Det blev til en rigtig fest

Det sydlige Afrika blev ramt af cykloner og vanvittig regn sidst i februar. Floderne fra Zimbabwe og Sydafrika var fyldt til bristepunktet, og Chokwe, hvor de fleste elever var fra, blev evakueret dagen inden vores planlagte dimissionsfest. Så vi følte os nødsaget til at aflyse. Men Gud ske tak. Det hele gik ikke så slemt, som frygtet – og vi kunne feste den følgende lørdag.

Nu står de i kø

Alle I, der har fulgt os fra starten, ved, at rekrutteringen af nye elever ikke plejer at forløbe helt så let, som ønsket.  Men nu er det vendt! Efterhånden har vi så mange unge iværksættere, der vender hjem og gør det godt, at de bliver set – og andre unge kommer helt af sig selv og søger om optagelse. Forrige mandag startede 16 nye energiske unge ud med æggestafet og anden intro, og nu er de for alvor i gang med undervisningen.

Videohilsen fra os

Klik ind og se med fra dimissionsfesten og besøg hos Isabel fra forrige skoleår.

Mozambique 50+

Der er kun ganske få ledige pladser tilbage på næste 50+tur til februar, så nu glæder vi os til igen at have et volontørhold med til WutomiAgri.

Assist

Vores paraplyorganisation holder årsfest den 7. juni. Mere info om tid og sted kommer snart her

Tak for jeres støtte

Tusind tak til jer, der støtter og beder for os. Det er af stor værdi! Vores elever har en glubende appetit, så ethvert sponsorat tages imod med kyshånd.  

Varme hilsner – med ønsket om en glædelig påske!

Kurt & Lisbet