Julebrev 2018

Julehilsen 2018 fra Banglakids

”Hvad er det der gør jul til noget særligt” er titlen på en ny julesang, der vandt DRs konkurrence i 2016. 

Tredje vers lyder:

Er stjernen bare pynt som træets kærter og har du flettet ægte julehjerter?

Har Gud mon tændt sit lys i dig og mig, og har du ladet stjernen vise vej?

Ja, julens stjerne lyser, når jeg ser, det barn i krybben er så meget mer’.

Med dette vers vil vi fra Saraswatipur venskabsforening ønske alle følgere, støttere og læsere en glædelig og velsignet jul i Jesu navn! Hvilken glæde at Jesus lod sig føde som menneske, og derved gav os den enkelte mulighed for at blive frelst og fri. Fri fra alt der tynger os: fejl og mangler, ting vi har gjort, sorg og smerte… Jesus har taget det hele på sig ved sin død på korset. Læg alt i hans favn og oplev en sand frihed.

Yes! Sådan lød det fra flere, da vi i begyndelsen af november fik den gode og længe ventede besked om, at nu var skoleprojektet, Banglakids i Bangladesh, godkendt. Skolen kommer i Bangladesh til at hedde Saraswatipur Lutheran Mission School – SLMS.

SA (Saraswatipur Academy) har annonceret efter en skoleleder/skolelederpar og det er spændende. Vær med til at bede om, at de rigtige bliver ansat. Dernæst skal der ansættes lærere, kok og husmor. Samtidig er andre optaget af at få kommunikeret ud i menighederne og landsbyerne, at nu er SLMS klar til at modtage elever. Fantastisk!

Både bestyrelsen herhjemme og SA i Bangladesh har travlt med at arbejde med de mange praktiske opgaver, der nu ligger klar. Som eksempel kan nævnes renovering af skolebygningerne og investering af nyt inventar derude, og herhjemme skal nyt PR-materiale om fadderskaber og andre initiativer udarbejdes for at få så mange bidrag som muligt til det vigtige arbejde med at danne og uddanne børn og unge i Bangladesh. 

Stipendieprogrammet, hvor 200 børn støttes og kostskolen er de to projekter, som tilsammen er Banglakids.

Mange taknemmelige julehilsner frabestyrelsen for banglakids – støtte til børn og unge i Bangladesh,

Anni Schrøder